A poklok királynője - Compare 2 ofrece

Mejor precio: 2,99 (a partir de 04/03/2017)
1
9786155210846 - Pusztai Andrea: A poklok királynője
Pusztai Andreasearch

A poklok királynőjesearch

Entrega de: Países Bajos NW

ISBN: 9786155210846search o 6155210845, idioma desconocido, Adamo Books, Nuevo.

2,99 thumb_up + Envío: 3,45 = 6,44
sin obligación de
Direct beschikbaar.
bol.com.
A poklok királyát leküzdhetetlen vágy gyötörte, hogy a földi világot megismerje, de Isten törvényei nem engedtek szabad átjárást a világok között. A korábbi kísérletek kudarccal zárultak. A földi lények, az emberek pedig oly gyenge, törékeny és gyarlo voltukban mind belehaltak abba, ha egy pokolbéli lélek fáradtan, de végül elhagyta megszállt testüket. Ezért Namos elhatározta, megoldást talál rá, hogy valakinek, egy földi embernek a testébe tartosan és szabad mozgását sem korlátozva bármikor me... A poklok királyát leküzdhetetlen vágy gyötörte, hogy a földi világot megismerje, de Isten törvényei nem engedtek szabad átjárást a világok között. A korábbi kísérletek kudarccal zárultak. A földi lények, az emberek pedig oly gyenge, törékeny és gyarlo voltukban mind belehaltak abba, ha egy pokolbéli lélek fáradtan, de végül elhagyta megszállt testüket. Ezért Namos elhatározta, megoldást talál rá, hogy valakinek, egy földi embernek a testébe tartosan és szabad mozgását sem korlátozva bármikor megszálljon. Odaado felesége, Amberlain egy rendkívül veszélyes ötlettel állt elő. Asszonyként átlép a felejtés kapuján, hogy kislányként megszülessen a földön, majd felcseperedve életet adjon egy lélektelen embernek, aki szabad prédája lehet majd Namos kegyetlen, kíváncsi természetének. Így született meg a földre a poklok királynője, és így kezdődött el egy földön élő nemesi család szövevényes kálváriája. Mary Elisabeth de Hautefort grofnő ugyanis - ellentétben a poklok királyával- mindent elfelejtett egykori önmagárol...Taal: hu;Formaat: ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe;Kopieerrechten: Het kopiëren van (delen van) de pagina's is niet toegestaan ;Geschikt voor: Alle e-readers geschikt voor ebooks in ePub formaat. Tablet of smartphone voorzien van een app zoals de bol.com Kobo app.;ISBN10: 6155210845;ISBN13: 9786155210846; Ebook.
2
9786155210846 - Pusztai Andrea: A poklok királynője
Pusztai Andreasearch

A poklok királynője (2014)search

Entrega de: Australia NW EB DL

ISBN: 9786155210846search o 6155210845, idioma desconocido, Adamo Books, Adamo Books, Adamo Books, Nuevo, Ebook, descarga digital.

3,17 (A$ 4,43)¹ thumb_up
envío gratuito, sin obligación de
in-stock.
Del vendedor/anticuario.
A poklok királyát leküzdhetetlen vágy gyötörte, hogy a földi világot megismerje, de Isten törvényei nem engedtek szabad átjárást a világok között. A korábbi kísérletek kudarccal zárultak. A földi lények, az emberek pedig oly gyenge, törékeny és gyarló voltukban mind belehaltak abba, ha egy pokolbéli lélek fáradtan, de végül elhagyta megszállt testüket. Ezért Namos elhatározta, megoldást talál rá, hogy valakinek, egy földi embernek a testébe tartósan és szabad mozgását sem korlátozva bármikor megszálljon. Odaadó felesége, Amberlain egy rendkívül veszélyes ötlettel állt elő. Asszonyként átlép a felejtés kapuján, hogy kislányként megszülessen a földön, majd felcseperedve életet adjon egy lélektelen embernek, aki szabad prédája lehet majd Namos kegyetlen, kíváncsi természetének. Így született meg a földre a poklok királynője, és így kezdődött el egy földön élő nemesi család szövevényes kálváriája. Mary Elisabeth de Hautefort grófnő ugyanis - ellentétben a poklok királyával- mindent elfelejtett egykori önmagáról.